RealSoft WEB Web s inzerátmi nehnuteľností zo systému RealSoft!
Web do 24 hodín Vytvorte si portfólio inzerátov s webom už do 24 hodín!
Vyhľadávanie
Podrobné vyhľadávanie
  -     €
  -   m2

Na Predaj 1 izbový byt, Bratislava - Podunajské Biskupice, ulica Závodná

Cena:
125 000,00 €
Kraj:Bratislavský kraj
Okres:Bratislava II
Obec:Bratislava-Podunajské Biskupice
Ulica:Závodná
Kategória:Byty
Druh:1 izbový byt
  
Úžitková plocha:35 m2
Stav objektu:čiastočná rekonštrukcia
Poschodie:10 / 10
Vonk. park. miesto:Áno
Energ. certifikát:neuvedené
Balkón:áno
Loggia:nie
Terasa:nie
Parkovanie:neuvedené
 
ID inzerátu:144

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

S poverením majiteľa ponúkame na predaj 1-izbový byt v Bratislave II. – Podunajské Biskupice na Závodnej ulici. Byt sa nachádza na 10/10 poschodí .
Celková podlahová plocha bytu je 35m2 + 0,76m2 francúzsky balkón (1,9m x 0,4 m, viď. foto)+ pivnica 2,7 m2. Byt sa predáva čiastočne zariadený.

Dispozičné riešenie:
Pri vstupe do bytu sa nachádza predsieň, z ktorej sa vchádza do kúpeľne, samostatnej toalety, obývačky s kuchyňou a spálne.

Orientácia bytu na Východ

Technické informácie:
V byte sú plavajúce podlahy, v kúpeľni a v toalete je keramická dlažba. Steny: stierky, omietky, tapety. Vybavenie kúpeľne: klasická vaňa. Oddelené WC. Kuchynská linka je komplet vybavená elektrickými spotrebičmi ( granitový drez, keramická varná doska, elektrická rúra, umývačka riadu, zabudovaná mikrovlnná rúra) .
V byte sa nachádza 1 klimatizačná jednotka, optický internet, vstavané skrine 1ks v predsieni a 1ks v spálni. V celom byte sú osadené plastové okná a vonkajšie žalúzie

Mesačné náklady pre dve osoby sú 105 eur + 27eur elektrina. Plyn v byte nie je.

Bytový dom:
Bytový dom bol postavený v roku 1975, prešiel kompletnou prestavbou a v roku 2012 bol skolaudovaný. Bytový dom je zateplený, nová elekrina a stupačky. Kúrenie ústredné, klasické radiátory. Vchod disponuje 2 výťahmi (z toho 1 nákladný). Priestory domu a okolie domu sú monitorované kamerovým systémom. V okolí domu sa nachádza dostatok zelene.

Lokalita a okolie:
Okrem štandardnej občianskej vybavenosti sa v blízkosti nachádza Kaufland, drogéria DM, Dráčik, Super zoo, Kik, Okay, Pepco. V okolí sa nachádza hrádza Malý Dunaj s cyklotrasou, ktorá vedie do Starého mesta.
Autobusová zastávka je 500 m od Bytového domu, MHD linky (70,87,71,72,75)

Zhrnutie:
Byt je krásny, svetlý a veľmi dobre dispozične riešený. Medzi benefity patrí: samostatná spálňa so vstavanou skriňou, k bytu prislúcha pivnica a parkovacie státie.

Cena bytu + parkovacie státie je 125 000 eur.

V cene nehnuteľnosti sú započítané právne služby súvisiace s prevodom nehnuteľnosti, správne poplatky na katastri a poplatky za overenie podpisov u notára. V prípade záujmu zabezpečíme rýchle a nezávislé poradenstvo v oblasti financovania kúpy a získanie najvýhodnejších podmienok pre hypotekárny úver.

Maklér:

makler
Maklér:Martina Horníková
Telefón:+421 905 833 947
E-mail:martina.hornikova-ZVNC-nwc.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.