RealSoft WEB Web s inzerátmi nehnuteľností zo systému RealSoft!
Web do 24 hodín Vytvorte si portfólio inzerátov s webom už do 24 hodín!
Vyhľadávanie
Podrobné vyhľadávanie
  -     €
  -   m2

Na predaj Rodinný dom - Dvory nad Žitavou 280 000 Eur

Cena:
280 000,00 €
Kraj:Nitriansky kraj
Okres:Nové Zámky
Obec:Dvory nad Žitavou
Ulica:Juraja Dózsu
Kategória:Domy a vily
  
Stav objektu:čiastočná rekonštrukcia
Počet izieb:7
Úžitková plocha:299 m2
Plocha pozemku:1562 m2
Vonk. park. miesto:Áno
Balkón:nie
Loggia:nie
Terasa:áno
Parkovanie:neuvedené
 
ID inzerátu:40

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

New Way Company exkluzívne ponúka na predaj krásny rodinný dom v Dvoroch nad Žitavou. Tento jedinečný dom sa nachádza na pozemku veľkost 1562 m2 a má mnoho možností využitia.

Bývanie plus podnikanie či ako dvojgeneračný rodinný dom alebo dokonca ako penzión, keďže sa v blízkej budúcnosti vybuduje Aquapark na okraji mestečka. Dom je o rozlohe 299 m2, pozostáva z dvoch podlaží. Na prvom sa nachádza obývačka s elektrickým krbom, veľká kuchyňa s jedálenským stolom odkiaľ je vchod do krásnej zimnej záhrady s východom priamo do záhrady, chodba z ktorej sa dostanete do 3 nepriechodných miestností, kúpeľne a WC. Vnútornými schodmi z chodby sa dostanete do vyvýšenej pivnice, ktorá je kompletne prerobená a prispôsobená buď na podnikanie či ďalšie obytné miestnosti. Nachádza sa tu technická miestnosť s kotlom (10 rokov), kúpeľňa s práčovňou, komora pod schodmi, 4 samostatné miestnosti a zvlášť vchod so závetrím.
Dom prešiel kompletnou rekonštrukciou, bol zateplený pred 10 rokmi a má euro okná. V dome sú plávajúce podlahy a dlažba. V dvoch izbách sú nové roll dory. Kuchyňa je robená na mieru so všetkým vybavením.
Dom má mestskú vodu, žumpu a na pozemku je funkčná studňa vhodná na polievanie záhrady či napustenie bazéna. V dome je alarm a internetová prípojka.
Pozemok je krásne veľký a rozdelený na oddychovú časť s okrasnými aj ovocnými stromami, s posedením na grilovanie, plochou na postavenie bazénu, veľkým záhradným domom či malým vinným skliepkom. Za týmto všetkým sa nachádza záhrada na pestovanie zeleniny či byliniek s novým plechovým záhradným domom priamo v záhrade. Raj pre záhradkárov.

V predajnej cene je zahrnutá aj ďalšia nehnuteľnosť (tvz.predajňa , viď. pôdorys) o výmere cca 101 m2,ktorá sa nachádza vedľa rodinného domu. Táto má dve samostatné miestnosti a jednu priechodnú do ktorej sa vchádza. Z jednej z miestnosti je vchod do klenbovej pivnice a na povalu. Táto budova prešla čiastočnou rekonštrukciou. Ja zateplená a má vymenené plastové okná. Vhodná na bývanie či podnikanie.
Nehnuteľnosti treba vidieť, keďže majú veľa možností využitia.
Pozrite si link na Aquapark : https://www.youtube.com/watch?v=40ljs05N0I8



Cena 280 000 € vrátane poplatku RK – v cene je kompletný právny servis
( naša RK New Way Company, s.r.o. Vám vie poskytnúť kompletné finančné poradenstvo zastrešené spoločnosťou Swiss Life Select Slovensko, a.s.)

Maklér:

makler
Maklér:Martina Horníková
Telefón:+421 905 833 947
E-mail:martina.hornikova-ZVNC-nwc.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.